pondělí 10. října 2016

LOHAS Blogger 2016 - Co je pro mě toxické?

Opět jsem se zapojila do soutěže magazínu LOHAS a teď mi nezbývá, než doufat, že vás svým článkem nenaštvu. Ale ti, kdo můj blog čtou, ví, že ekologie, životní prostředí a přírodní produkty, to vše kolem, je moje téma a pochopí, že jsem prostě musela.

PRO ONLINE REGISTRACI KLIKNĚTE ZDE.


LOHAS magazín pořádá 1. ročník tržiště s čistě přírodní kosmetikou  
GREEN BEAUTY MARKET 2016
Mrzí mě, že je pro mě Praha tak daleko. Hned bych tam vyrazila.

Ale abych nezapomněla. Můj soutěžní článek najdete dnes na www.lohasblogger.cz

Každý den vás čeká příspěvek od jiné blogerky. Přiznávám, že většinu z dam na seznamu neznám, takže jsem moc zvědavá a na články se opravdu těším!


3 komentáře:

  1. Zajímavý článek. Neříkám, že v některých bodech se nevidím, ale třídíme doma pravidelně. Papír, plast, sklo, tetra pack, hliník a až bude znovu přístupný zookoutek, budeme dávat stranou i šlupky, zbytky ovoce, zeleniny a podobně. To mi přijde jako naprostá samozřejmost.
    V poslední době začínáme obměňovat i prostředky za eko a to i kvůli kočce, aby se nějakou chemikálií neotrávila a igelitky nekupuji už vůbec. Mám v tašce vždy látkovou a když ji náhodou nemám, sáhnu po papírové :)
    Naopak se přiznám, že na aliexpress nakupuji dost často, ale nepovažuji se za nějakého ekologického specialistu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář a názor. U toho třídění mě právě překvapuje, že dost lidí pořád netřídí, i když jsou kontejnery na každém kroku, nebo je pro ně třídění odpoadu to, že dávají stranou pet lahve.

      Vymazat
  2. Fakt skvělý článek :) Hodně jsem se v něm ztotožnila. Prahu mám bohužel taky daleko, ale stane li se zázrak, tak se tam možná nějak dopravím :) Ráda bych některé lidi poznala osobně.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...