pondělí 27. června 2016

Následuj znamení

Věříte tomu? Věříte, že se nic neděje náhodou? Že vše, co se stane, má nějaký svůj důvod, který se nám dřív nebo později sám ukáže?  Říká se, že náhody jsou jen nepochopené souvislosti. Jak to ve skutečnosti je?

A co když budeme ony "náhody" brát jako znamení, která nás navádějí na naši cestě životem? Zda jsme znamení pochopili správně, nám ukáže náš vnitřní pocit. Je-li dobrý, jdeme správným směrem, je-li špatný, sešli jsme z trasy a musíme správnou cestu znovu najít.

Na chvíli se zastavte a představte si, že nežijete v nahodilém světě, ale v dokonalém programu, kterého jste součástí a vše, co probíhá, je tak, jak má být, i když je to negativní. Pravý důvod negativních událostí poznáte až s odstupem času nebo možná nikdy.

Je to zvláštní představa, co říkáte? Mít důvěru v "systém", žít bez obav a strachu a vše, co přijde do cesty přijmout takové, jaké je. Nic nevyčítat sobě, ani jiným. Nesnažit se jít proti proudu a jen lehce proplouvat. Stačí sledovat znamení a nechat se vést. Například když vám ujede vlak, díky čemuž potkáte starého známého, který vás inspiruje jeho novým podnikatelským projektem. Nebo, váš oblíbený obchod má zavřeno a kroky vás zavedou k jinému krámku, kde mají přesně to, co už dlouho sháníte.

Důležitá je jedna jednoduchá, avšak pro někoho velmi náročná věc. Je potřeba sledovat jen svá vlastní znamení, "náhody" a pocity. Každý má svůj vlastní jedinečný život a svá vlastní znamení v něm. Nikdo, ač by se snažil sebevíc, nemůže radit druhému, jak nejlépe žít. Jen my sami víme nejlépe, co je pro nás dobré.

Je to pravda? Nebo jen výmysl bláznivých snílků? Jak to vidíte vy? Věříte na náhody? Sledujete znamení? Funguje vám to? :-)


5 komentářů:

  1. Určitě věřím na náhody a myslím, že to tak je správně. Je pěkné si říct, že to, co se stalo je jen náhoda, která mi ukazuje cestu a ne vše je řízeno osudem a systémem. :)
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi, jak jsi svět přirovnala k dokonalému programu :) Na náhody, znamení apod. věřím, ale s mírou :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezky napsáno. Myslím, že prostě vše co se děje, má svůj důvod, ať je to výsledkem náhod či znamení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Ano, všechno má svou příčinu, naše minulá rozhodnutí, naše nastavení mysli ...

      Vymazat

Moc děkuji za komentář!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...